DOMOV
TRENING
POŠKODBE
HRANA
OPREMA
TEKAŠKE SKUPINE
TEKAŠKE DELAVNICE
NEGA HRBTENICE
TEKAŠKI DNEVI
TEKAŠKA POPOTOVANJA
TEKAŠKI TABORI
TEKAŠKI MARATONI
RAZMISLEKI, ...
ZA PODJETJA
KOLEDAR 2019
TEKAŠKA OBVESTILA
KONTAKT
Tekaško popotovanje iz Ljubljane do Kopra, 20. in 21. junij 2015

Pot iz Ljubljane do Kopra je po stranskih potehi dolga 127 km. Daje pa neskončno število prijetnih pogledov na zelene travnike, polja, gozdove, modro nebo in še bolj modro moje, ki se nam je prikazal na obzorju pred Črnim Kalom.


Poglej si filmček in uživaj z nami.Prvi dan smo tekli iz Tivolija v Ljubljani proti Barju skozi kraje Vnanje Gorice, Notranje Gorice, Bevke, Blatna Brezovica, Sinje Gorice, Vrhnika, Stari Maln, Strmica, Jerinov Grič, Logatec, Kalce, Gorenje, Bukovje, Predjama, Landol, Šmihelj, Brezje, Razdrto.


Drugi dan smo tekli iz Razdrtega skozi Laže, Senožeče, Gabrče, Famlje, Škoflje, Naklo, Matavun, Dane, Pared, Kačiče, Rodik, Kozino, Klanec, Ocizlo, Petrinje, Črnotiče, Črni Kal, Rižano, Cepke, Dekane, Bertoke in svečano smo pritekli v Koper.Zdrave navade so prave navade! Zanimivo je, da se človek pogosto sramuje zdravih navad. Sprašuje se: "Kaj sosedje mislijo, kadar tečem? Kaj bodo prijatelji mislili, če z njimi ne bom pil alkohola in ponočeval? Kaj bodo mislili, če previdno vozim avto?" Naj mislijo karkoli! Lahko se jim zdim dolgočasen... Pomembno je le to, da samega sebe ne dolgočasim, da živim polno življenje.

Urban Praprotnik,
prof. šp. vzg.